Jaunā gada izaicinājums - parunāties!


Kamēr kārtējā pūderkārta pārklāj zemīti, metamies iekšā jaunā piedzīvojumā - pamēģināsim sarindot savas ģimenes sajūtas datorraksta burtiņos. Centīsimies “nepārģērbt” raibo ikdienu tikai saulainās kleitiņās, jo emocijas veidojas no tiiiik ļoti atšķirīgiem laikapstākļiem.  
 
 Par ko varam parunāt? Ģimene kā ģimene - ar saviem untumiem un savām stiprajām pusēm. :) Visi labprāt palīmējam, pakrāsojam, paslīpējam, paadām utt. Dažreiz uzmeistarojam kaut ko garšīgu, ko atrodam žurnālos, grāmatās, internetā, saklausām ciemojoties. Atrādīsim. Ticiet man, ja tā recepte izdosies mums, tad tā būs pa spēkam arī jums. :) Reizēm ne no šā, ne no tā prātā iešaujas izcila doma, kā izklaidēt bērnus. Paskatīsim arī visām ģimenēm aktuālās tēmas par bērnu krīzītēm, nedarbiem un izciliem izteikumiem. Vakara pasaciņu laikā atrodam sirdi sildošas grāmatas, kuras ir vērts atrādīt un ieteikt visai pasaulei. Tā kā gaidām trešo razbainieku, tad ielūkosimies arī ligzdiņas vīšanas emocijās. Un ne tikai… 

Viena pieredze rada nākamo, tāpēc seko līdzi - noteikti drīz vien mums būs par ko padiskutēt! :) Un priecāsimies pretī dzirdēt jūsu pieredzi, iebildumus, ieteikumus, jo monētai vienmēr ir divas puses. 

Uz drīzu tikšanos!

Komentāri

Populāras ziņas